Udendørs kaninbure & gnaverbure.

Se alle vores udendørs kaninbure og gnaverbure.
Her finder du et stort udvalg af bure til kaniner og bure til gnavere.
FInd det helt rigtige kanin og gnaver bur til dit kæledyr!
Vi har alt fra de helt små kaninbure og gnaverbure til store bure med massere af plads til flere kaniner og gnavere.

Udvalgte produkter

**Flere sider nedenfor**

Kaninbur & gnaverbur

Kanin og gnaverburet er din kanins hjem og komfortsted. Det er derfor rigtig vigtigt at du finder et kaninbur som din kanin eller gnaver vil føle sig tryg og tilpas i. Et kaninbur skal kunne tilbyde din kanin et roligt sted hvor den frit kan gøre som det passer den uden at føle sig stresset. Vi har et kæmpe udvalg af kaninbure så du kan være sikker på du finder det rigtige kaninbur til din kanin. Du finder alt fra de små praktiske kaninbure til smuke og stilfulde kaninbure med flotte detaljer og massere af plads.

Udendørs kaninbur og gnaverbur:

Alle vores kaninbure er beregnet til udendøres brug. Et kaninbur og gnaverbur som skal stå udenfor skal være bygget i kvalitetsmateriale og ha et vandafvisende tag som holder regn og slud ude.

Hvis du har planer om at lade buret stå udenfor året rundt er det vigtigt du vælger et kaninbur som har et lukket rum som kaninen kan være i og fylder det med hø så det kan holdes varmt.

Vi anbefaler altid at du stiller dit kaninbur eller gnaverbur under et halvtag hvor det kan være i læ fra vejret da dette vil forlænge dit kaninburs levetid.

 

Find dit rigtige kaninbur og gnaverbur:

Vi tilbyder et bredt udvalg af kaninbure og gnaverbure til udendørs brug og harr et stort udvalg af størrelser og modeller så du altid kan finde det bur der passer til din kanin eller gnaver. Da alle kaniner og gnavere er forskellige har de derfor forskellig behov for plads, bevægelse og tryghed.

 

Et kaninbur er ikke altid nok, indretning er også vigtigt at ha i tanke når du køber kaninbur og gnaverbur. Det er vigtigt at kaninburet skal indrettes så der både er en soveplads, en spiseplads, en legeplads og et toilet. Det er også vigtigt at tænke på omgivelserne for indretningen så det føles naturligt og trygt for din kanin og den kan bygge huler og gemmsteder i sit kaninbur.

Udendørs kaninbur om vinteren:

Kaniner er fra naturen rigtig gode til at tilpasse sig vejret og sine omgivelser, og med deres vinterpels bør de godt kunne holde varmen i et udendøres kaninbur over vinteren. Alt efter hvor kold en vinter vi har kan det dog være en god ide at tag kaninen ud af kaninburet og med indendøres.

Du kan gøre vinteren milder for kaninen ved for eksempel at sætte det udendørs kaninbur i læ et sted hvor vind og vejr ikke så nemt kan komme til, fylde kaninburet godt op med hø og andre ting den kan lave hule ud af og som isolerer.

Hos iPet har vi udendøres kaninbure og gnaverbure i alle prisklasser og niveauer, og vi ved derfor at vi med garanti også har noget for dig og din kanin. Vi har altid 2-5 dages levering på alle vores kaninbure og gnaverbure og fri fragt ved køb over 500.

Du er altid meget velkommen til at skrive til vores livechat så vi sammen kan hjælpes ad om at finde det kaninbur og gnaverbur som passer jer og jeres behov.