Halsbånd:

Se ipets udvalg af halsbånd til både hunde og katte. Vores halsbånd kommer i mange afskygninger og fåes både i læder og med indgravering.

Find dit næste halsbånd her:

Udvalgte produkter

Stort udvalg af halsbånde til hunde og katte

Hos iPet har vi et stort udvalg af halsbånd til hunde og katte, i høj kvalitet. Vi har billige hundehalsbånd og kattehalsbånd, men også halsbånd i lidt højere prisklasse.

Så uanset hvilket halsbånd du er på udkig efter så vi sikre på vi kan hjælpe hos iPet.

Hvilket halsbånd er rigtig for mit kæledyr?

Når du er på udkig efter det rigtige halsbånd til dit kæledyr, kan det nogen gange være en jungle at finde rundt i. Du skal overveje flere forskellige ting såsom komfort, materiale, størrelse, design, farve og meget mere.

Hos iPet ved vi hvor svært det kan være, og vi har derfor sikret os at vi har noget til enhver smag, der er alt fra kattehalsbånd i læder, hundehalsbånd i læder, halsbånd med indgravering, helt simple halsbånd og meget mere.

Du er også altid velkommen til at skrive til vores livechat og få hjælp til at vælge netop det halsbånd der passer til dit kæledyr.

Hurtig levering, billig fragt & billige hundehalsbånd

Hos iPet har vi lige det halsbånd din hund eller kat har brug for.

På vores almindelige halsbånd har vi 2-5 dages levering så du hurtigt kan få dit hundehalsbånd eller kattehalsbånd.

På vores halsbånd med indgravering har vi lidt længere levering da halsbåndene først skal indgraveres og derefter gøres klar til afsending. Det tager derfor typisk mellem 20-30 dage at få leveret vores halsbånd med indgravering til din hund eller kat.

Hvis du har nogle spørgsmål er du altid meget velkommen til at kontakte vores support om vores halsbånd til hunde eller katte.

Find den rigtige størrelse på dit halsbånd

Du finder individuelle størrelsesguides på alle vores halsbånd til hunde og katte på hvert halsbånd.

Hos iPet elsker vi halsbånd

Vi elsker halsbånd i alle former og afskygninger. Vi tilbyder derfor halsbånd til alle hunde og katte. Vores halsbånd til hunde og katte er særlig udvalgt efter design, pasform og pris så vi bedst muligt kan tilbyde dig lige netop det halsbånd din hund eller kat er på udkig efter. Uanset om det er halsbånd i læder, halsbånd med indgravering eller hvad du nu er på udkig efter, så gør vi vores bedste for at kunne tilbyde dig netop det halsbånd hos iPet.
Find dit nye halsbånd hos iPet.dk – Har du brug for vores hjælp, er vi kun et klik væk.