HUNDESENG, HUNDEKURV ELLER DONUTSENG?

Det er meget forskelligt, hvad de forskellige hundeejere foretrækker at købe til deres bedste ven. Der er nogle der vælger den simple løsning med et hundetæppe, andre vælger en hundepude, hundekurv eller en hundeseng. Med vores store sortiment bliver valget ikke nemmere for dig som hundeejer, men vi har hos iPet.dk samlet alle de mest populære sovepladser til din bedste ven. Vi vægter kvalitet som det absolut vigtigste godt efterfulgt af en skarp pris. Sortimentet byder på et helt univers af kvalitetssenge i mange forskellige farver, designs og faconer. Der forhandles også nogle mere simple løsninger, såsom hundepuder og hundetæpper og endda også med mulighed for at få din hunds navn indgraveret.

Udvalgte produkter

**Flere sider nedenfor**

DONUTSENG

Donutsengen er et kæmpe hit blandt hunde og det er der helt sikkert en grund til. Den er lavet af det blødeste og ekstremt behagelige plys, der gør donutsengen vildt lækker at ligge i og det er tydeligt at se, hvor beroligende en effekt det har på hunden.

Hos iPet.dk er der mange forskellige donutsenge, som også går under navnet hundepuder. Vi har en luksusmodel af donutsengen i memory foam, normale lækre modeller til mere overskuelige priser, der nemt kan vaskes og hermed holder i lang tid. Hvis du ikke har forkælet din hund med en donutseng endnu, så er det uden tvivl på tide at prøve det. Det er et sikkert hit!

 

HVAD ER DEN IDEELE SOVEPLADS?

Det betyder rigtig meget for din hund, at den har sit eget trygge sted at slappe af og sove. Det præcis samme gælder for mennesker og er bestemt ikke anderledes, når det handler om hunde. Vi anbefaler, at man ikke går ned på kvaliteten og komforten, når man køber en hundeseng til sin vovse. Vi er helt sikre på, at med vores knap 500 forskellige former for sovepladser til din hund, at du kan finde det helt rigtige hos os. Der er både senge til små, mellemstore og store hunde. Vi prøver så vidt som muligt at have alle de flotteste farver.

 

KORT LEVERINGSTID OG FRI FRAGT VED KØB OVER 299,-

Hos iPet.dk er kvalitet og service vores kerneværdier. Hvis der er brug for rådgivning, så skal du altid bare kontakte os, og så vi vil gøre vores absolut bedste for at hjælpe dig så godt og så hurtigt vi kan. Hos iPet.dk er der kort leveringstid. 3-5 dage og så har du den leveret.

Køber du for over 299,- så er der oven i købet fri fragt på din ordre.