Hundesofa

Er din hund også meget glad for at hoppe op i din sofa og ligge der, mens i ser en film, serie eller bare hygger i stuen men vil du gerne undgå, at der kommer for mange hundehår og snavs i din sofa?
– Så har vi hos iPet.dk løsningen til dig, som du hund uden tvivl også vil elske at hoppe op i – helt uden det går udover jeres eget møbel.
Vi præsenterer hundesofaen! Hos iPet kan vi tilbyde mange forskellige former og designs af hundesofaer, som også fås i et stort udvalg af forskellige størrelser og farver. Mange af vores modeller er hævet lidt over gulvet med nogle små ben, hvilket også sørger for din bedste ven er lidt længere væk fra kulden, der ofte er på gulvet. Vi anbefaler vores kunder, hvis i vil gøre det lidt ekstra lækkert for vovsen, således den både har luksus og komfort, at i køber et hundetæppe med, som i kan putte i sofaen. Du kan ovenikøbet få din hunds navn skrevet på hundetæppet her hos os. Det er vi helt sikre på, at din hund også vil elske!

Udvalgte produkter

Fortjener din hund også kun den bedste luksus?

Er din bedste ven også et rigtigt luksus dyr, der elsker at ligge i din sofa, så tør vi godt at garanterer dig, at den vil ELSKE at have sin HELT EGEN sofa! Der er mange fordele ved, at hunden får sin egen sofa. Eksempelvis at der ikke er hundehår, skidt eller madvare i din egen sofa. Derudover er det også, ligesom så mange andre hundemøbler en lille uforstyrret tryg base for hunden, at have sin egen lille sofa, hvor den kan søge hen, hvis I andre sidder i jeres sofa og hygger eller blot hvis den trænger til en lille lur eller lidt ro. Vores egen franske bulldogg, Pedro, er ekstremt glad for sin hundesofa og man ved, at når han hopper op på den, så nyder han at være lidt for sig selv imens han stadig kan holde overblikket over resten af flokken. Vi anbefaler at man putter et hundetæppe på sofaen, så det er lidt mere komfortabelt og hyggeligt for hunden.

Vi har et stort udvalg af hundesofaer i forskellige designs, farver og størrelser, som vi er helt sikre på, vil vinde din hunds hjerte! Hos iPet er der lige knap 100 forskellige modeller, så der er rigeligt at vælge imellem.

Din pelsede makker vil være stolt af at eje sin helt egen sofa. Vi har tykt polstrede hundesofaer med træ stel og mange andre designs. Benene til hundesofaerne er med skridsikkert design, der bidrager til hele konstruktionens stabilitet og robusthed, ligeledes er den udvendige del bygget yderst robust, hvilket giver både dig men også hunden et trygt sted, hvor den kan finde hen og tage en slapper.

 

KORT LEVERINGSTID OG FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

Hos iPet.dk er kvalitet og service vores kerneværdier. Hvis der er brug for rådgivning, så skal du altid bare kontakte os, og så vi vil gøre vores absolut bedste for at hjælpe dig så godt og så hurtigt vi kan. Hos iPet.dk er der kort leveringstid. 3-5 dage og så har du den leveret.

Køber du for over 499,- så er der oveni købet fri fragt på din ordre.