Alt i hundeudstyr til bilen. Her finder du hunde sikkerhedssele, autokurve og autostole til hunde, hundebure og hunderamper til bilen. Se hele udvalget her.

Hold din hund sikker når I er på køretur i bilen med vores hundeudstyr til bilen.

Gå på opdagelse i vores hundeudstyr til bilen:

Udvalgte produkter

 

iPet har de rette produkter til sikker transport

Både dine egne og bestemt også din hunds komfort er med til at afgøre, hvilket slags udstyr du som hundeejer har mest brug for. Der findes både hundeudstyr til bilen der er rart eller praktisk at have, som vi anbefaler du har i bilen når i er på tur. Vi har over 20 forskellige slags produkter, hvor de har hver deres formål og de har alle en fællesnævner – sikkerhed og komfort!

 

Hos iPet finder du forskellige typer bagsædeovertræk, luksus autostole, normale autostole, hundepuder til bagagerummet, hundebure med én dør eller flere, transportbur til kæledyr, universal hunderampe og iPet sikkerhedsselen.

Bagsædeovertræk

Et bagesædeovertræk til bilen kan være meget praktisk at have, hvis du f.eks. har haft din hund med ud i en hundeskov, hvor det ikke er unormalt, at den kan blive snavset godt til ovenpå en masse leg med andre hunde eller en tur i en sø. Vi kender alle hundeejere til det med at have en vovse med i bilen, der gør det hele møgbeskidt og den tid du spare på rengøring, samt at du ikke skal begrænse din hunds leg, er alene bagsædeovertrækket værd. I bagsædeovertrækket er der også modeller med lommer, hvor du altid kan have nogle af de praktiske ting til turen opbevaret, så du altid ved hvor de er.

Autostol

En autostol til mindre hunde er et klart must have og er ligeledes én af de praktiske produkter der dog også er et produkt der er rart at have. Vi anbefaler alle hundeejere af mindre hunde, at de får købt sig sådan en, da den både øger hundens komfort men også sikkerheden. Hunden slipper altså for at lege en balanceleg på passagersædet eller bagsædet, og kan slappe af og nyde turen. Dertil har vi hos iPet to modeller. En ganske normal og simpel model i den billige ende og en luksus autostol i den lidt dyrere ende, som dog stadigvæk er markant under markedsprisen på sådanne vare. Begge modeller har en indbygget krog, som vi anbefaler man sætter fast i en hundesele og ikke halsbåndet. Med en Autostol vil du efter et par ganges brug opleve, at din hund helt frivilligt hopper op i den fremfor at sidde på dit skød eller blot på bagsædet, da den stadig får et godt udsyn samtidig med en god komfort.

Hundebure

Sidst men absolut ikke mindst, så har vi en håndfuld forskellige hundebure med én dør eller dobbelt døre, som skal monteres i bagagerummet. Dette produkt er et meget praktisk produkt, da det øger sikkerheden til det maksimale. Der findes i vores optik ikke en sikrere løsning, når man skal transportere sin hund, end at have den i et hundebur, hvis det værst tænkelige skulle ske. Det er dog muligt at pifte buret op med noget komfort, hvortil vi har et væld af hundepuder, som man kan placere inde i buret, så produktet ikke udelukkende har til formål at skabe sikkerhed men ligeledes gøre det komfortabelt for hunden at være i det.

 

Så køb det hundeudstyr til bilen der passer dig og din hund bedst hos iPet! Vi vil altid anbefale, at man vægter sikkerheden højt, men også at man pifter det op med en god komfort.

 

Vi har over 20+ forskellige slags hundeudstyr til bilen i alle former og størrelser, så uanset hvad du leder efter, så finder du det helt rigtige produkt, til den helt rigtige pris hos iPet!

Vi har fri fragt på alle køb over 300 og leverer f.eks. dit hundebur, bagsædeovertræk, autostol eller hundepude på blot 2-5 dage. Har du brug for hjælp til at finde det produkt du har brug for, så kontakt vores support og lad os hjælpe dig med at finde det perfekte kradsetræ til dig