Hundevogne, hundetrailer og hundeklapvogne til din hund.

Se vores store udvalg af hundevogne, hundetrailer og hundeklapvogne til hunde.

Vores hundevogne kommer i alle former, farver og størrelser.

Vi har hundevogne til en eller to hunde, og vores hundevogne er lavet til de helt små hunde og op til hunde på 50kg.

Uanset størrelsen på din hund er vi sikre på vi har lige netop den hundevogn du står og mangler.

Hvorfor skal jeg købe en hundevogn?

Der er rigtig mange forskellige årsager, der kan ligge til grund for, at man bør sætte sin hund op i én af vores hundeklapvogne. Vi hos iPet forstår godt, at der er rigtig mange, der synes det er decideret skørt, at man skal putte en hund i en hundevogn, men det er ikke for synets skyld men derimod for din og hundens skyld. Mange ældre hunde eller skadede hunde har godt af, at komme ud og få noget luft og hvis de ikke kan holde til de længere ture, så er en hundeklapvogn helt klart et go to! Derudover er det en klar fordel for dig som hundeejer, hvis du skal transportere dig og hunden i offentlig transport, hvor det er de færreste steder, man må have en hund med, uden den er i en transportkasse eller….. en hundevogn!

Hundevogne til hvalpe

Det er ikke kun de ældre hunde, som har godt af en hundevogn. Nej, en hvalp har mindst lige så meget brug for den, hvis du skal på en længere tur. De små ben kan ikke holde til så lange ture men det vil klart være at foretrække, at have hvalpen i en hundevogn fremfor at lade den være alene hjemme. Vi har en masse oplagte modeller fra producenten innopet, som laver markedets bedste hundevogne i den absolut bedste kvalitet til en endnu bedre pris.

Hundevogne til ture i byen eller ferier

Hvis du skal på en storbyferie med din vovse, så er det også oplagt og væsentligt mere sikkert for hunden, at befinde sig i en af vores hundevogne fra eksempelvis Innopet. Et eksempel på en situation kunne være, hvis i er ude at shoppe og gerne vil have hunden med ind fremfor at lade den vente udenfor med en ven eller alene. Det er i hvertfald ikke en chance vi hos iPet personligt selv vil tage. Hundevognen er din hunds sikre base, hvor den altid kan føle sig tryg og komme med vidt omkring, uanset hvor i så skal hen.

Bedste hundevogn til bus- og togrejser

Det er ikke alle, der har en bil til rådighed. Hvis du ligesom så mange andre, ofte køre med offentlig transport, enten med bus eller med tog, så ved du sikkert allerede, at det ikke altid er lige let, at få hunden med dig og kan endda være en decideret grund til ikke at komme afsted. Med en af vores innopet klapvogne, kan du transportere din bedste ven fra A til B uanset om det er med tog eller bus.

Hundevogne til de ældre hunde

Det er ikke kun os mennesker, der kan få lidt svært ved at bevæge os, når vi kommer op i alderen. Det gælder desværre også hunde. Ligeledes som os mennesker, så kan hunden udvikle nogle ærgerlige skavanker, der kan gøre rigtig ondt på hunden, hvis den bevæger sig for meget. Det er også meget svært at finde ud af, hvor grænsen så går. Derfor anbefaler vi alle dage, at man bruger hundeklapvogne, hvis din hund har nogle skavanker, så den stadig kan komme med ud og få en masse frisk luft og se hvad der sker i rundt omkring.

Diskusprolaps og skader

Det behøver ikke kun at være de gamle hunde, der har et behov for en hundevogn. Det kan også være en genistreg at have, hvis din hund har fået en diskusprolaps eller anden midlertidig skade. Der bør ikke være noget der står i vejen for, at din hund kan få en masse frisk luft og se hvad der foregår rundt omkring. Der er intet kedeligere end bare at være derhjemme og i haven hele tiden!

Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående, så prøv da at give en af vores hundeklapvogne en chance. Vi er stensikre på, at du ikke vil fortryde det.

Vi leverer på 3-5 dage og der er gratis fragt over 500 kr.

 

Læs vores blogindlæg om hundevogne her:
https://ipet.dk/blog/10-ting-du-skal-vide-om-hundevogne/