Kradsetræ

Kattenes mest ideele lege- og soveplads er et kradsetræ. Det er et meget naturligt og uundværligt redskab for katte at have adgang til et kradsetræ, kattetræ eller et andet slags kradsemøbel. i deres daglige hvæsning af kløerne. Kradsetræet bruges ligeledes af katte til at afmærke deres territorium.

Udvalgte produkter

**Flere sider nedenfor**

Kradsetræer

Hos iPet finder du vores store udvalg af både kradsetræer med sisalkradsestolper, kradsetræer med kradsemåtter, kradsetræer med kradsestolper i mange forskellige størrelser. Vi har hele 16 sider med forskellige kradsetræer, som din kat med garanti vil elske!

 

Hvorfor bruge et kradsetræ?

For katte er det at kradse løs på eksempelvis et kradsetræ en form for bevægelse for dem og er en meget nødvendig del af deres dagligdag, da det at kradse bruges til at strække kattens muskler og kan samtidig anses som en form for træning, da det også er med til at holde katten i form. Mange har oplevet at ens kat begynder at kradse på ens sofa, gardiner eller noget helt tredje, hvilket er et tegn på katten mangler et kradsetræ, så det ikke går udover ens møbler. Kradsetræet er en meget nem måde for katten at komme ud med sine ganske naturlige aggressioner i kroppen ud på.

 

Hvis man ikke altid har haft et kradsetræ til rådighed for ens kat, så kan det være lidt sværere end man nok skulle antage, at få katten til at bruge kradsetræet fremfor ens gardiner eller sofa. Det man kan gøre for at gøre kradsetræet mere interessant er, at spraye det såkaldte catnip eller baldrian på det. De to produkter er nemlig to midler, som indeholder en lugt, som katte ikke kan stå for og så vil din kat have decideret svært ved, at holde sig fra kradsetræet! Effekten af sådanne produkter varer dog typisk ikke mere end 5 til 15 minutter, så det er vigtigt man har rigeligt til rådighed i starten, hvis din kat ikke altid har haft sit eget kradsetræ og hermed ikke er vant til at afreagere, træne og strække ud med det.

 


Forskellige typer af kradsetræer og kradsemåtter

Hos iPet har vi en række forskellige kradsetræer med hele 16 siders forskellige produkter. Nogle af kradsetræerne er udelukkende en kradse-station for katten. Nogle andre fungerer både som en sove- og legeplads. Vi tilbyder både de mest simple typer, men også nogle af de helt store kradsetræer med flere funktioner, hvor katten har mulighed for at udfolde sig endnu mere. På denne måde er det muligt for alle katteejere at få lige netop den model af kradsetræer, som de vurderer, passer bedst til deres behov.

Desuden tilbyder vi hos iPet også en række forskellige praktiske kradsemåtter, som både kan lægges på ens gulv eller hænges op på væggen.

 


Hvor bør man placere kradsetræet

Det er vigtigere end man lige skulle tro, hvor man vælger at placerer sit kradsetræ i hjemmet.

Katte bruger nemlig ligeledes kradsetræet til at afmærke sit territorium af, så hvis man placerer kradsetræet lige midt imellem kattebakken og madskålen, har katten mulighed for at markere at dette et lige netop dens territorium. 

 

Så køb dit kradsetræ eller kattetræ hos iPet 

Vi har over 60+ kattetræer og kradsetræer i alle former og størrelser, så uanset hvad du leder efter, så finder du dit kradsetræ til din kat her.

Vi har fri fragt på alle køb over 300 og leverer dit kradsetræ på blot 2-5 dage. Har du brug for hjælp til at finde det kradsetræ du har brug for, så kontakt vores support og lad os hjælpe dig med at finde det perfekte kradsetræ til dig